FCSB

Oficial: Reghecampf a semnat pe doi ani cu Al Hilal

Laurentiu Reghecampf este noul antrenor al echipei Al Hilal, dupa cum a anuntat clubul saudit pe pagina oficiala de Twitter.

Potrivit celor de la Al Hilal, Reghecampf a semnat un contract valabil pe doi ani si urmeaza sa ajunga la Ryadh, capitala Arabiei Saudite, in cel mai scurt timp.

Reghecampf s-a despartit de Steaua dupa finala Cupei Romaniei, pierduta de ros-albastri la penalty-uri in fata celor de la Astra Giurgiu, scor 2-4.

Doua titluri si o Supercupa a obtinut Reghecampf cu Steaua in cei doi ani petrecuti in Ghencea, la acestea adaugandu-se prezenta in optimile Europa League si calificarea in grupele Champions League.

Reghecampf va avea un salariu de 2.5 milioane de euro pe sezon la Al Hilal.

Al Hilal este vicecampioana Arabiei Saudite, incheind sezonul la doua puncte de campioana Al Nasr. Echipa a castigat campionatul de 13 ani, de sase ori Cupa Regelui, dar si de doua ori Liga Campionilor Asiei.

In acest sezon, Al Hilal este calificata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor Asiei, urmand sa-si afle adversara in urma tragerii la sorti care va avea loc miercuri.

[news-107207]



Oficial: Reghecampf a semnat pe doi ani cu Al Hilal