FCSB

Obiectivul lui Gilca e clar: "Primavara europeana"

Pentru Costel Gilca lucrurile sunt cat se poate de clare dupa tragerea la sorti a grupelor Europa League, obiectivul Stelei in viitorul apropiat fiind calificarea in primavara europeana dintr-o grupa accesibila cu Dinamo Kiev, Rio Ave si Aalborg.

Pare o grupa destul de echilibrata, cu Dinamo Kiev, echipa care se bate anual la titlu in Ucraina, Aalborg, care este o campioana si a venit din play-off-ul UEFA Champions League, ca si noi. Rio Ave este o necunoscuta, aflandu-se la prima participare din istorie si, cu siguranta, va dori sa demonstreze ca poate sa se lupte cu echipe de top din Europa", este de parere tehnicianul stelist.

"Obiectivul nostru este sa mergem in primavara europeana si este unul realist. Mergem cu convingerea ca vom ajunge cat mai departe in aceasta competitie. Este un moment dificil pentru noi acum, fiindca am pierdut calificarea in UEFA Champions League si sper ca, prin rezultatele viitoare, sa depasim aceasta faza cu bine si revenim la entuziasmul pe care l-am avut pana acum atat noi, cat si suporterii", a spus Gilca, informeaza site-ul oficial al campioanei.

Steaua face parte din Grupa J alaturi de Dinamo Kiev, portughezii de la Rio Ave si danezii de la Aalborg.



Obiectivul lui Gilca e clar: "Primavara europeana"