FCSB

O gripa stomacala a decimat Steaua in meciul cu Vaslui

Clubul Steaua a publicat luni un comunicat de presa in care afirma ca mai multi jucatori au fost bolnavi la meciul pierdut cu FC Vaslui. Cei de la Steaua suspecteaza o gripa stomacala (enterocolita), cel mai probabil cauzata de un virus, asa cum se intampla in sezonul de primavara.

[news-106157]

Iata comunicatul Stelei:

1. In ziua care a precedat partida cu FC Vaslui, cativa jucatori din cadrul lotului au prezentat simptomatologie caracteristica unei enterocolite. Natura acesteia pare sa fie una virala, insa nu ne putem pronunta cu exactitate pentru moment, avand in vedere faptul ca ancheta epidemiologica este in desfasurare.

2. Au fost afectati mai multi jucatori, insa, din fericire, nu au fost inregistrate forme grave ale afectiunii, care sa necesite spitalizarea. Din pacate, din cauza faptului ca simptomele au aparut in apropierea orei de disputare a partidei, cativa dintre acestia nu au fost apti pentru jocul cu FC Vaslui.

3. Situatia jucatorilor afectati este sub control, acestia reluand antrenamentele in mare majoritate. In plus, fotbalistii sunt atent monitorizati in continuare si au dat semne de ameliorare.

4. Facem un apel catre reprezentantii mass-media sa nu dezvolte acest subiect in mod eronat si, in cazul in care au nelamuriri, sa contacteze Ofiterul de Presa al Clubului.

[news-106178]



O gripa stomacala a decimat Steaua in meciul cu Vaslui