FCSB

Motivul real pentru care Steaua nu este primita in Ghencea

Hemulth Duckadam, presedintele de imagine al Stelei, este de parere ca Steaua este oprita sa se antreneze in Ghencea in mod intentionat, si nu din ratiuni legale sau administrative. 

Duckadam a declarat joi seara ca unii generali de Armata nu il au la inima pe Gigi Becali si de aceea nu lasa Steaua sa revina in Ghencea. Fosta legenda a Stelei a afirmat ca plecarea lui Becali de la Steaua ar redeschide actualului club usa in Ghencea.

"Cuiva din Armata nu ii place de Becali. Daca Becali ar ceda echipa, Armata ne-ar primi imediat. Este o razbunare la adresa lui Gigi Becali", a spus Duckadam. El sustine ca Becali ar fi putut plati catre Armata o jumatate de milion de euro pe an, pentru inchirierea spatiilor de antrenament, vestiare, dar si pentru stadionul mare.

Oficial, motivul pentru care Steaua nu este primita in Ghencea este procesul de evaluare pe care Armata in intreprinde de luni de zile. Doar la finalizarea acestuia cei de la Armata spun ca pot discuta cu Steaua.

Insa, joi, in ciuda procesului de evaluare, Armata a primit echipa Pandurii Targu Joi sa se antreneze pe baza din Ghencea, ceea ce intareste ideea ca nu evaluarea, ci unele interese personale sunt cele care au facut ca echipa lui Becali sa aiba usa inchisa pe complexul militar.

Cei de la Pandurii platesc in jur de 5.000 de euro pe luna pentru a se antrena in Ghencea, adica un total de 60.000 de euro pe an, o suma de aproape 10 ori mai mica decat cea pe care Steaua ar fi putut sa o achite catre Armata.

Steaua penduleaza la acest moment cu pregatirea intre bazele de la Mogosoaia si Buftea, lucru care in mod cert afecteaza performanta echipei. 



Motivul real pentru care Steaua nu este primita in Ghencea