FCSB

MM Stoica suspendat o luna

Mihai Stoica, managerul echipei Steaua, a fost suspendat o luna de catre Comisia de Disciplina a FRF pentru implicarea in incidentele aparute la finalul meciului Steaua-Astra Giurgiu.

Iata mai jos cum apare verdictul dat publiciatii pe site-ul LPF:

FC Steaua vs. Astra Giurgiu - Incidente, eliminare - In baza art. 57. 1 din RD, se sanctioneaza delegatul echipei FC Steaua, Stoica Mihai, cu suspendare pentru o luna si penalitate sportiva de 6.800 lei; In baza art. 57. 1 din RD, cu aplicarea art.18 alin 4 si 5, se sanctioneaza antrenorul secund al echipei FC Astra, Covaciu Valentin, cu suspendare pentru doua luni si penalitate sportiva de 13.600 lei; In baza art. 83. 7 din RD, se sanctioneaza clubul FC Steaua cu penalitate sportiva de 10.000 lei; In baza art. 63. 1.g din RD, raportat la art. 63.2.1, se sanctioneaza fotbalistul echipei FC Astra, Iraneuton Junior Morais, cu suspendare pentru un joc si penalitate sportiva de 740 lei.

Stoica a fost implicat in busculada creata la centrul terenului dupa eliminarea lui Junior Morais de la Astra. Directorul sportiv de la Steaua sustine ca a intervenit pentru a-l proteja pe al patrulea arbitru de pe margine.

Sapunaru de la Astra, unul dintre "cocosii" acelui moment a scapat fara nicio penalizare.



MM Stoica suspendat o luna