FCSB

MM Stoica acuza arbitrajul de la meciul cu Sparta: "Penalty refuzat la 0-0"

Mihai Stoica a reactionat pe retelele de socializare dupa egalul obtinut de Steaua, marti seara, in deplasare cu Sparta Praga in turul 3 preliminar din Liga Campionilor. 

Directorul sportiv al vicecampioanei Romaniei reclama un penalty neacordat Stelei la scorul de 0-0, faza petrecuta in prima repriza cu Momcilovic in prim plan.

"Sa termini la egalitate in deplasare cu gol marcat impotriva unei echipe care cu cateva luni in urma, in aproximativ aceeasi componenta, spulbera Lazio, nu este la indemana oricui, mai ales in conditiile in care ti se refuza un penalty clar la 0-0", a scris Stoica pe contul sau de Facebook.

Optimism pentru retur

"Stiu ca peste o saptamana baietii vor juca cu aceeasi determinare si vor incerca sa-si depaseasca limitele, asa cum au facut-o aseara. Si mai stiu cu certitudine ca, daca stadionul va fi plin, Ne vom califica! Stelisti adevarati, veniti langa baieti, veniti sa va convingeti ca se va naste o noua echipa de care veti fi mandri!", a mai scris Stoica.

Steaua a obtinut un 1-1 extrem de important pe terenul celor de la Sparta Praga dupa golul marcat din lovitura libera de Nicolae Stanciu.



MM Stoica acuza arbitrajul de la meciul cu Sparta: "Penalty refuzat la 0-0"