FCSB

MM il face praf pe Sanmartean: "Nu vrem mancare reincalzita"

Lucian Sanmartean ar dori sa revina la Steaua, dar nu mai are nimeni nevoie de el. MIhai Stoica a pus capat acestei posibile mutari.

Anuntul ca Steaua nu il doreste pe Sanmartean altadata un jucator de baza, a fost facut de Mihai Stoica.

"Sanmartean nu mai poate ajuta Steaua pentru ca nu poate acoperi bine in acelasi timp si atacul si fazele de aparare. Cand juca el la Steaua am pierdut Cupa Romaniei dupa ce el a luat cartonas rosu, nu a jucat in Supercupa pentru ca era suspendat si a fost pe teren in preliminariile Ligii Campionilor, cand am ratat sa ajungem in grupe cu Ludogoret. Nu poate aduce Steaua jucatori noi, nu poate gasi jucatori noi? Eu acasa am desfiintat cuptorul cu microunde, nu imi place mancarea reincalzita. Nu mai trebuie sa apelam doar la fosti jucatori", a spus MM la Digi.

Refuzul lui MM vine dupa ce Gigi Becali anuntase ca nu respinge ideea ca Sanmartean sa revina la Steaua, daca Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica ar fi de acord. 

Cuvintele lui MM pun capat speculatiilor legate de Sanmartean, probabil definitiv.

Nici Matei

Pe langa Sanmartea, Stoica a declarat ca nici Florentin Matei nu este dorit, desi era un jucator interesant.

MM sustine ca Matei are  probleme de adaptare si nu poate face ambele faze de joc, desi recunoaste ca e un jucator foarte inteligent, un numar 10. 

O noua sigla la Steaua

Tot MM a mai spus ca in aceste zile se lucreaza la o noua sigla pentru club, pe care Steaua ar putea-o folosi din sezonul viitor. Insa nu de la inceput, pentru ca dureaza inregistrarea la Oficiul de Marci (OSIM).

Noua sigla este necesara in lupta cu Armata, care ii cere clubului detinut de Gigi Becali suma de 3,7 de milioane de euro pe an pentru folosirea marcii Steaua, recent evaluata la 37 de milioane de euro.



MM il face praf pe Sanmartean: "Nu vrem mancare reincalzita"