FCSB

Mirel Radoi: "Raman la Steaua, dar viitorul nu arata prea bine"

Mirel Radoi nu a avut permisiunea de a sta pe banca la meciul cu Rosenborg, dar considera ca prezenta lui pe banca nu ar fi schimbat cu nimic rezultatul final. Acesta a tras un serios semnal de alarma cu privire la viitorul Stelei.

“Este rusinos pentru toti cei care suntem in staff si pentru jucatori. Este aproape imposibil sa intoarcem in retur, dar nu mergem acolo sa ne predam”, a declarat Mirel Radoi la sport.ro

“Voi continua la Steaua, dar important este ca nu am reusit sa castigam. Din pacate am avut dupa pauza o reactie total opusa fata de cele discutate. Dupa primirea primului gol am avut ocazia cu Chipciu a urmat golul doi pe o greseala de arbitraj, dar nu ne scuza evolutia. Ma asteptam sa avem o alta reactie dupa primul gol si-mi pare rau ca nu am putut multumi suporterii. I-am dezamagi crunt”, a completat antrenorul Stelei.

Radoi a tras un serios semnal de alarma cu privire la viitorul Stelei, unul pe care nu-l vede prea roz.

Viitorul nu arata prea bine si sper ca la urmatoarea partida de campionat, altfel ne vom duce tot mai jos. Din pacate Tade atat poate in acest moment”, crede Radoi.



Mirel Radoi: "Raman la Steaua, dar viitorul nu arata prea bine"