FCSB

Dumitriu recunoaste: "Sunt convulsii la Steaua"

Dumitru Dumitriu, antrenorul echipei Steaua, a recunoscu dupa infrangerea cu Astra Giurgiu ca sunt probleme la echipa.

Acesta a spus ca nu se pune problema ca Radoi sa parseasca echipa intr-un asemenea moment dificil si ca Steaua merge mai departe pentru a-si apara blazonul in pofida unei crize a rezultatelor.

“Mirel nici nu a incercat sa renunte la echipe. Sunt convulsii, sunt probleme care raman in interiorul echipei. Mirel a fost, conduce echipa si va ramane in continuare. Mi se pare normal ca patronul echipei, un om potent si care se pricepe la fotbal, sa-si admonesteze jucatorii si antrenorii. Guillerme a fost schimbat pentru lipsa de forma si nimic altceva. Mirel Radoi nu va pleca de la Steaua”, a spus Dumitriu.

“Am jucat mai bine in acest meci si daca marcam ne apropiam victoria. Chipciu, Varela si Tosca nu vor juca in meciul urmator, dar trebuie sa demonstram ca suntem o echipa care ne respectam blazonul”, a mai spus tehnicianul stelist cu referire la partida pierduta contra Astrei Giurgiu.

Steaua a ratat doua mari ocazii de gol la 0-0, prin Popa si Stanciu, dar a incasat gol la ultima faza a meciului si s-a departat la zece puncte de liderul Ligii 1.



Dumitriu recunoaste: "Sunt convulsii la Steaua"