FCSB

Mirel Radoi bagat in corzi dupa ultimul Comitet Executiv al FRF

Problemele se tin lant de Mirel Radoi care, dupa suspendarea primita de la UEFA, nu mai poate conduce echipa nici in Liga 1 dupa ultima hotarare a Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal.

Conform site-ului FRF, articolul 59 din ROAF a fost modificat cu urmatorul paragraf: "Pot da instructiuni in timpul jocului doar Directorul Tehnic, antrenorul principal sau antrenorul secund. In cazuri exceptionale (de ex. antrenorul principal si antrenorul secund sunt suspendati) antrenorul cu portarii va avea dreptul de a da instructiuni in timpul jocului. Sanctiunea aplicata persoanelor care incalca aceasta prevedere va fi suspendare intre 4 si 6 jocuri si penalitate, astfel: Liga I intre 6.800 lei si 13.570 lei; Liga a II-a intre 4.500 lei si 9.100 lei; Liga a III-a intre 2.270 lei – 4.560 lei".

Aceasta inseamna ca Mirel Radoi, trecut in acte la Steaua ca director sportiv in conditiile in care nu are niciun fel de diploma recunoscuta ca antrenor, intra direct sub incidenta acestui articol de regulament.

Mai mult decat atat, presedintele FRF Razvan Burleanu a fost la randul sau cat se poate de explicit in privinta acestui caz.

"Decizia Comitetului Executiv nu e indreptata impotriva lui Mirel Radoi, iar modificarea spune doar ca indicatiile le pot da doar antrenorul principal si secunzii, deci de niciun alt oficial aflat pe banca. Le-am comunicat celor de la Steaua acest lucru", a spus Burleanu.

Raspunsul lui Mirel Radoi

"Nu este nicio problema, daca dansii au considerat ca asta este cea mai buna decizie. Ce sa facem? O acceptam si pe asta. Pana la urma ma bucur ca venirea mea a putut sa schimbe regulamentul si sa faca anumite lucruri care trebuiau facute de mult. Conteaza mai putin cine si cati sunt impotriva mea. Atata timp cat aceste decizii au fost luate noi trebuie sa le acceptam”, a spus Radoi.

Dupa infrangerea drastica suferita pe teren propriu de Steaua in fata celor de la Rosenborg in prima mansa a barajului pentru grupele Ligii Europa, Radoi a spus ca va continua al carma echipei lui Gigi Becali si ca nu se gandeste la o eventuala demisia.

De asemenea, patronul Stelei a spus ca l-a rugat pe Radoi sa nu ia vreo decizie dupa un eventual insucces cu norvegienii.



Mirel Radoi bagat in corzi dupa ultimul Comitet Executiv al FRF