FCSB

Mirel Radoi a demisionat de la Steaua

Infrangerea cu Astra Giurgiu a fost picatura care a umplut paharul rabdarii pentru Mirel Radoi, tehnicianul fara licenta PRO care si-a dat demisia de la Steaua. Echipa pe care o lasa la zece puncte distanta de liderul campionatului si la doar patru puncte de ratarea playoff-ului.

"Imi asum toata raspunderea pentru tot ce s-a intamplat pana acum la Steaua si cred ca e momentul sa ne despartim", a spus Radoi dupa meciul pierdut cu Astra, scor 0-1, la Pitesti.

"Am avut rugamintea fata de staf sa ramana in continuare, ca echipa sa nu treaca prin momente si mai grele", a completat Radoi.

Acesta a mai spus ca luase decizia despartirii de Steaua inda dinaintea meciului cu Astra Giurgiu.

In varsta de 34 ani, Radoi a preluat Steaua dupa ce echipa castigase toate trofeele interne sezonul precedent sub conducerea lui Costel Gilca.

Radoi a debutat cu un esec, pierzand Supercupa Romaniei in fata celor de la ASA Tg.Mures, dupa care a primit interdictia de a mai sta pe banca la meciurile interne in absenta licentei PRO.

Steaua a ratat apoi calificarea in grupele Ligii Campionilor, fiind eliminata de Partizan Belgrad in turul 3 preliminar, si a ratat de tot Europa in acest sezon dupa o dubla pierduta cu Rosenborg in playoff-ul Ligii Europa.

In campionat lucrurile au mers din rau in mai rau pentru Steaua, echipa jucand mai slab cu fiecare meci sustinut. Steaua are 30 de puncte dupa 19 etape si se afla mai aproape de limita playoff-ului decat de partea superioara a clasamentului.

Este de asteptat ca Dumitru Dumitriu si Nicolae Dica sa asigure continuare pe banca tehnica la Steaua, desi este evident ca in acest moment echipa are nevoie de un soc pentru a se redresa din caderea continua.



Mirel Radoi a demisionat de la Steaua