FCSB

Marius Sumudica: "E o rusine si o tragedie ca Steaua nu se califica"

Marius Sumudica, cel mai bine cotat antrenor din Liga 1 in acest moment dupa rezultatele obtinute cu Astra Giurgiu, a comentat situatia din curtea rivalilor de la Steaua.

Dincolo de ironiile lansate de-a lungul timpul spre Steaua, Sumudica spune ca nu-i vine sa creada situatia in care a ajuns detinatoarea titlului din Liga 1.

"Este o rusine ca Steaua sa nu se califice nici macar in grupele Europa League. Nu credeam nicio clipa ca este posibil asa ceva. E o mare tragedie pentru fotbalul romanesc", a spus Sumudica la Dolce Sport.

Acesta mai crede ca Mirel Radoi nu ar trebui sa fie scos principal vinovat pentru rezultatele slabe obtinute de Steaua in aceasta vara.

"Vina lui Radoi este minima, avand in vedere ce se intampla la Steaua. Sa nu castigi niciun meci acasa? Nu se poate asa ceva, iar la Steaua e clar o perioada de criza", crede Sumudica.

Intr-adevar, Steaua nu a castigat niciun meci pe teren propriu in toate competitiile cu Mirel Radoi pe banca in acest sezon, iar din 13 meciuri formatia ros-albastra nu a castigat decat trei.



Marius Sumudica: "E o rusine si o tragedie ca Steaua nu se califica"