FCSB

Marca Steaua, in raftul Armatei: "Nu exista nici o cale de rezolvare"

Negocierile intre clubul Steaua si Ministerul Apararii Nationale (MApN) pentru marca echipei sunt intr-un punct mort. Discutiile se rezuma la aspectul financiar. Armata nu vrea sa dea inapoi, cei de la Steaua nu vor sa dea mai mult, asa ca sansele cele mai mari sunt ca in Liga 1 2015/2016 Steaua sa joace cu numele de FCSB, iar marca Steaua sa ramana in raftul MApN.

HelmuthDuckadam a clarificat situatia actuala: "A fost o mare incercare din partea celor de la Armata de a obtine mai multi bani, cu toate ca, prin inchirierea bazei sportive din Ghencea, Steaua a platit o suma considerabila. Un singur meci in Ghencea a costat-o pe Steaua 24.000 de euro, iar pentru baza de antrenament s-au platit alti bani. Eu cred ca Armata a gresit, pentru ca a deschis o Cutie a Pandorei, pe care o va inchide foarte greu. 6 luni nu s-a intamplat nimic cu acea sigla. Eu am spus ca acea sigla are valoare doar pe tricourile unei echipe ca Steaua Bucuresti."

"Daca o pui pe tricourile unei echipe ca Olimpia Satu Mare, nu mai are aceeasi valoare. Cei de la Armata au doar de pierdut, pentru ca aceasta sigla nu mai produce acum. In plus, eu cred ca, la un moment dat, cei de la Armata vor fi intrebati de ce noi nu mai evoluam in Ghencea. Din punctul meu de vedere, nu exista nicio cale de rezolvare, pentru ca ambele parti s-au pozitionat pe pozitii de forta. E vorba doar de bani, nu e vorba de nicio traditie, de nimic", a spus acesta pentru ProSport.

Steaua Bucuresti, echipa lui Gigi Becali, a pierdut marca in anul 2014, fiind nevoita sa isi schimbe numele, culorile si sigla. Situatia palmaresului, daca acesta apartine Stelei sau Armatei, este inca incerta, de ambele parti existand afirmatii contradictorii. 



Marca Steaua, in raftul Armatei: "Nu exista nici o cale de rezolvare"