FCSB

Lemnaru, criticat din interior la debutul pentru Steaua

Valentin Lemnaru a debutat la Steaua in prima mansa a dublei cu Aktobe, dar a avut o evolutie neconcludenta, chiar dezamagitoare daca este sa punem in lumina vorbele lui Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al clubului din Ghencea.

“Nu mi-a placut Lemnaru. A jucat foarte slab, dar sigur ca trebuie sa avem rabdare cu el. Trebuie sa-si dea insa si mai mult silinta. Nu cred ca a fost vorba doar de emotie. La 30 ani e cam tarziu sa mai ai emotii”, a comentat Duckadam prestatia varfului transferat de Steaua de la U Cluj.

Presedintele de imginae al Stelei a mai spus ca formatiei pe care o reprezinta i-a lipsit angajamentul si atitudinea in joc, dar spera ca lucrurile sa fie altfel in returul de pe Arena Nationala.

“Nu vom avea probleme in obtinerea calificarii in playoff daca vom fi concentrati in retur. Sper sa avem de partea noastra un public numeros”, a mai declarat Duckadam.

Steaua a condus de doua ori pe terenul lui Aktobe, dar a incheiat la egalitate, scor 2-2, fiind egalata de doua ori in urma a doua erori defensive, iar Lemnaru a intrat pe teren in minutul 71 in locul lui Keseru.

Meciul retur este programat miercuri de la ora 20:30 si va fi live text pe onlinesport.ro



Lemnaru, criticat din interior la debutul pentru Steaua