FCSB

La Steaua se vorbeste despre ratarea playoff-ului: "Ar fi o rusine"

La Steaua se vorbeste chiar de posibilitatea ca echipa sa nu prinda un loc in primele sase la finalul sezonului regulat, insa antrenorul Dumitru Dumitriu considera ca un asemenea deznodamant este de neconceput pentru echipa campioana.

“Atmosfera la echipa nu este cea mai grozava. Ne gandim la jocul de duminica impotriva unei echipe care este intr-o forma buna si care isi doreste sa ramana pe primul loc. Ne bucuram ca revin trei jucatori care pot ajuta echipa si cam atat. Ar fi o mare rusine sa nu ne calificam in playoff, dar sunt convins ca acest lucru nu se va intampla”, a spus Dumitriu intr-o conferinta de presa.

Dumitru a vorbit si despre intalnirea din tur, cand Astra s-a impus cu 2-0 in conditiile in care Steaua a avut doua goluri anulate la scorul de 0-0.

“Normal ca am ramas cu un gust amar, dar a trecut. Acum este un alt joc, din pacate pentru noi va fi pe teren neutru. Le multumim celor de la Pitesti pentru eforturile facute. Pentru noi e ca un joc de cupa, dar ne bucura ca tribunele vor fi pline. Sper sa fie un joc sa nu se mai puna problema ca cineva a intervenit si a fost deturnata castigatoarea”, a mai spus Dumitriu.

Derby-ul Steaua-Astra se joaca duminica seara de la 20:30 pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti.



La Steaua se vorbeste despre ratarea playoff-ului: "Ar fi o rusine"