Liga 1

Cine pleaca dupa derby? Italienii si spaniolii vin la meci!

Derbiul din aceasta seara, care va fi transmis in direct de Onlinesport.ro a atras atentia unor echipe de top din Europa care si-au trimis reprezentantii la Bucuresti pentru a gasi noile "diamante" din Estul Europei. Apasa aici pentru a vedea in direct pe Onlinesport.ro meciul dintre Dinamo si Steaua

Meciul din Stefan cel Mare a starnit un interes urias si din partea impresarilor romani, care s-au folosit de relatiile pe care le au pentru a aduce la Bucuresti reprezentanti ai unor cluburi imporante din Europa.

Becali Sport, cea mai importanta firma de impresariere din Romania, a reusit sa stranga pentru meciul din aceasta seara reprezentanti de la Genoa, Napoli, Bologna, Cesena, Getafe, Espanyol si Sevilla.

Principalii jucatori care vor fi prezentati scouterilor sunt Cristi Tanase, Ciprian Tatarusanu, Mihai Costea, Marius Alexe si Cristian Balgradean.

Partida dintre Dinamo si Steaua se va disputa luni, de la ora 20:30 si va fi transmisa in direct de Onlinesport.ro.

Ultima victorie a ros-albastrilor intr-un meci de campionat cu Dinamo dateaza din toamna anului 2007, cand Rica Neaga a decis derbiul din Ghencea. In Stefan cel Mare, stelistii n-au mai castigat de 7 ani.

Apasa aici pentru a vedea in direct pe Onlinesport.ro meciul dintre Dinamo si Steaua

Onlinesport



Cine pleaca dupa derby? Italienii si spaniolii vin la meci!