FCSB

Ilie Stan dezvaluie secretul Stelei

Ilie Stan, fostul antrenor si jucator al Stelei, a lucrat pentru 6 luni în Ghencea în trecutul apropiat si dezvaluie ceea ce spune ca este secretul care i-a dus pe ros-albastri în fruntea Ligii 1.

Pregatirea fizica pe care stelistii au facut-o în iarna, sub comanda sa, sta la baza rezultatelor din mandatul lui Reghecampf. Cel putin asta sustine Ilie Stan, deranjat ca doar Reghe are parte de laude.
 
"Consider ca eu am un merit mare la ce se întâmpla astazi. De când am venit eu, Steaua a început sa creasca. Eu am pus bazele pregatirii fizice. Tanase a jucat pâna mai ieri, Chiriches si Bourceanu la fel, desi ultimul avea probleme la genunchi când am venit eu", a comentat Stan.
 
Întrebat care echipa i se pare mai buna, a lui sau a lui Reghecampf, Stan s-a eschivat.
 
"Nivelul era altul. Acum a scazut mult de tot fotbalul din Liga 1. Echipele erau mai puternice, iar la Steaua nu aveam atât de multi jucatori de valoare", a precizat Stan.

Reghecampf nu-i duce în munti
 
Spre deosebire de sezonul precedent, Steaua nu va mai efectua o o pregatire montana în România. Laurentiu Reghecampf a decis sa-i duca pe jucatori în doua cantonamente, unul în Spania si unul în Turcia.

Cifrele antrenorilor:
 
Ilie Stan - noua victorii, patru egaluri, doua înfrângeri -> 31 de puncte, o medie de 2.06 puncte pe meci
 
Mihai Stoichita - sapte victorii, trei remize, o înfrângere -> 24 de puncte, o medie de 2.18 puncte pe meci
 
Laurentiu Reghecampf - noua victorii, o remiza, o înfrângere -> 28 de puncte, o medie de 2.54 puncte pe meci



Ilie Stan dezvaluie secretul Stelei