FCSB

Hamroun ofertat de un important club din Qatar

Mijlocasul stelist Jugurtha Hamroun ar putea pleca de la Steaua in aceasta vara cu destinatia Orientul Mijlociu, mai precis Qatar.

Clubul Al Sadd pentru care evolueaza si mijlocasul spaniol Xavi Hernandez, fost capitan la FC Barcelona, ar fi facut o oferta de un milion de dolari pentru Hamroun, anunta postul Sport.ro

Gigi Becali ar fi tentat sa accepte oferta arabilor, dar il considera pe Hamroun unul dintre jucatorii de baza la Steaua pentru atacarea preliminariilor in Liga Campionilor.

Astfel, Steaua s-ar putea desparti de Hamroun doar la finalul preliminariilor si doar in conditiile in care echipa n-ar reusi patrunderea in grupele Ligii Campionilor sau Ligii Europa.

Sigura de locul doi in Liga 1, Steaua va evolua in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor pe ruta echipelor non-campioane. Misiunea ros-albastrilor va fi una infinit mai grea in comparatie cu cea a rivalilor de la Astra de a ajunge in grupele Ligii Campionilor.

Chiar si asa, Steaua trebuie sa treaca un singur tur pentru a fi sigura de continuarea in grupele Ligii Europa, in eventualitatea in care va fi eliminata in playoff-ul pentru Liga Campionilor.

Hamroun a venit la Steaua in vara lui 2015 de la retrogradata Otelul Galati si a aratat calitati tehnice bune de la primele sale evolutii. Acesta a adunat 35 de meciuri pentru Steaua in toate competitiile si a marcat 9 goluri, doua dintre acestea in preliminariile Ligii Campionilor.



Hamroun ofertat de un important club din Qatar