FCSB

Hamroun a fugit de la Steaua! Reghecampf l-a scos din lot pentru meciul cu Sparta Praga

Mijlocasul algerian Jugurtha Hamroun nu s-a prezentat la antrenamentul de sambata dimineata si a fost exclus din lotul condus de Laurentiu Reghecampf.

"FC Steaua Bucuresti anunta ca Jugurtha Hamroun nu va face parte din lotul echipei pentru partida din turul III preliminar al UEFA Champions League cu AC Sparta Praha, care se va disputa marti, 26 iulie, in Cehia. Acesta a informat antrenorul si directorul sportiv al echipei ca nu se va prezenta la antrenamentul echipei de duminica, exprimandu-si intentia de a parasi tara pentru a rezolva probleme personale. Desi i s-a adus la cunostinta faptul ca neprezentarea aduce de la sine amenda maxima prevazuta de Regulamentul Intern, acesta a decis sa nu se prezinte la antrenamentul tactic dinaintea partidei cu AC Sparta Praha, cea mai importanta a sezonului pentru clubul nostru", anunta clubul Steaua pe contul oficial de Facebook.

Desi ii anuntase pe oficialii stelisti ca merge la Paris, unde detine un apartament, Hamroun a ajuns in realitate la Zurich alaturi de tatal sau. Tocmai acesta l-a dat de gol pe jucator publicand o imagine cu cei doi pe retelele de socializare.

Hamroun este dorit de gruparea Al Sadd din Qatar si dupa ultimele evenimente ar putea fi cedat de Gigi Becali. Acesta declarase anterior gestului facut de Hamroun ca i-a platit algerianului salariul in avans pe sase luni si ca asteapta banii inapoi in cazul in care se gandeste la o despartire.



Hamroun a fugit de la Steaua! Reghecampf l-a scos din lot pentru meciul cu Sparta Praga