FCSB

Gilca se ia de jucatori si de arbitri

Nicusor Stanciu a fost introdus in partea secunda a meciului cu Dinamo Kiev, dar nu l-a convins pe tehnicianul Costel Gilca si a fost inlocuit cu opt minute inaintea finalului.

La finalul meciului antrenorul Stelei a explicat motivul schimbarii mijlocasului sau.

“Trebuie sa avem atitudine. Suntem la Steaua si trebuie sa dam mult mai mult. Stanciu are calitati, dar trebuie sa vina cu un plus cand vine de pe banca”, a declarat Gilca la Dolce Sport.

Stanciu a intrat in locul lui Iancu in minutul 57, insa in minutul 82 a fost retras pe banca si inlocuit cu Rusescu, cel care avea sa si marcheze singurul gol al Stelei.

“Ma bucur pentru Rusescu, dar nu a influentat scorul. Sper sa castigam meciul direct cu ei la Bucuresti”, a mai spus Gilca.

In opinia acestuia Dinamo Kiev nu a fost mai buna decat Steaua, ci a stiut sa speculeze mai bine erorile aparute in jocul echipei sale.

“Am jucat prea direct pe tranzitia noastra ofensiva. Trebuia sa jucam mult mai simplu. Noi i-am bagat in meci pe Dinamo Kiev. Au fost mai buni pentru ca au asteptat sa gresim pe tranzitia noastra ofensiva. Au mai influentat si cei care sunt in alte culori, iar rezultatul este prea dur. Au fost faulturi de la spate, faulturi care au influentat doua goluri”, a adaugat Gilca.

Tehnicianul stelist s-a aratat surprins de evolutia mijlocasului Cristi Tanase, revenit in primul 11 dupa mai bine de o luna de indisponibilitate.

“Nu ma asteptam ca Tanase sa reziste tot meciul. A facut un meci foarte bun si a dozat bine efortul”,  crede Gilca.

[news-109812]



Gilca se ia de jucatori si de arbitri