FCSB

Gilca: “E o lovitura mare, dar trebuie sa ne refacem”

Costel Gilca considera ca ratarea calificarii in grupele Ligii Campionilor reprezinta o lovitura foarte mare pentru Steaua si pentru el personal ca antrenor, insa spune ca echipa trebuie sa mearga mai departe in campionat si grupele Europa League.

"A fost o seara foarte neplacuta pentru noi si pentru mine personal, credeam in victorie, ca vom rezolva meciul din prima repriza. Dar acest lucru nu s-a putut finaliza cu ocaziile pe care le-am avut. Au intervenit niste schimbari pe care nu ni le propusesem. Avem de invatat din acest lucru, e o lovitura foarte mare pentru noi toti, dar trebuie sa ne refacem, sa ne gandim la campionat si la Liga Europa", a spus Gilca la Dolce Sport.

Tehnicianul stelist si-a felicitat jucatorii pentru atitudine si mai spune ca nemultumirea suporterilor este fireasca in conditiile in care nu au fost efectuate transferurile dorite.

"Pentru mine sunt niste eroi. Cand sunt penaltiuri se poate intampla orice. Penaltiurile la un jucator de camp trebuia batute undeva jos", a mai spus antrenorul Stelei.

Gilca nu a uitat sa-l felicite pe Cosmin Moti pentru cele doua penalty-uri aparate in poarta lui Ludogoret.

"Nu avem ce face decat sa il felicitam si sa ii uram succes in grupele Ligii Campionilor”, a afirmat Gilca.

Steaua a fost invinsa de Ludogoret la loviturile de departajare, cu 6-5, dupa ce la finalul timpului regulamentar scorul fusese 1-0 pentru campioana Bulgariei.

Pentru Steaua urmeaza participarea in grupele Europa League, iar adversarele ros-albastrilor vor fi cunoscute vineri la pranz.

[news-109016]



Gilca: “E o lovitura mare, dar trebuie sa ne refacem”