FCSB

Gilca: “Cupa este la fel de importanta ca titlul de campioana”

Costel Gilca acorda maxima atentie Cupei Romaniei si spune ca acest trofeu este privit cu la fel de mare seriozitate precum titlul de campioana in Liga 1.

“In prima parte jocul s-a ingreunat. Pana la golul lui Iancu am cautat sa jucam mult mai direct. Ne asteptam la o echipa a Berceniului motivata si s-a vazut in teren. Cu siguranta s-a vazut ca jucatorii nu au iesit pe teren cu o intensitate foarte buna. Am avut ocazii de a marca, nu s-a intamplat acest lucru, iar echipele adverse se agata de orice in Cupa Romanie. Daca marcam mai repede scorul ar fi fost cu siguranta diferit. La pauza le-am spus sa scoatem mai mult mingea la margine. Cand am centrat n-au aparut atacantii in fata portii.”, a declarat Gilca la conferinta de presa de dupa meciul cu ACS Berceni.

“Vom incerca sa folosim toti jucatorii pentru ca sunt multe competitii pentru noi si vom incerca sa utilizam toti jucatorii din lot. Cupa este un titlu la fel de important ca si castigarea campionatului”, a mai spus Gilca.

Despre Gabriel Iancu tehnicianul stelist a spus ca acesta trebuie sa aiba constanta si sa faca jocuri mai bune pentru a prinde echipa meci de meci.

“El poate juca in mai multe pozitii, se adapteaza in mai multe locuri si in spatele varfului si varf, dar si in banda”, este de parere Gilca.

Iancu a reusit un hattrick in partida de Cupa Romaniei castigata de Steaua cu 3-0 pe terenul divizionarei secunde ACS Berceni.



Gilca: “Cupa este la fel de importanta ca titlul de campioana”