FCSB

Gilca admite ca Steaua a castigat cu sansa la Iasi

Costel Gilca a aliniat, marti seara, un prim 11 carpit contra celor de la CSMS Iasi in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dar cu toate acestea Steaua a obtinut victoria la limita prin golul inscris de Nicusor Stanciu in minutul 89.

“A fost foarte greu, mai ales a doua repriza. Ne-am retras, am stat mai jos, iar ei puteau sa inscrie, dar pana la urma victoria a fost de partea noastra. Sunt foarte bucuros ca Bourceanu a jucat si a facut-o bine”, a declarat antrenorul stelist la postul Sport.ro

Pana la meciul cu Dinamo, derby-ul Romaniei, au mai ramas doar trei zile, iar toate gandurile lui Gilca se indreapta spre partida programata vineri seara de la 20:30 pe Arena Nationala.

“Pe noi ne intereseaza meciul direct si sper sa recuperam cat mai multi jucatori pentru meciul cu Dinamo. Se fac eforturi sa-l recuperam pe Keseru pana vineri”, a declarat Gilca.

“Am amintiri placute si cred ca am pierdut doar un meci ca jucator contra lor. Sper sa luam trei puncte dupa un meci bun. Avem incredere ca vom castiga, desi Dinamo este o echipa de respectat cu jucatori tineri. In derby se egaleaza fortele, dar cred ca vom castiga acest meci”, a mai spus antrenorul Stelei.



Gilca admite ca Steaua a castigat cu sansa la Iasi