FCSB

Gigi Becali: "Speram la primavara europeana"

Gigi Becali a comentat, vineri, tragerea la sorti a grupelor Europa League si considera ca Steaua a avut noroc. Patronul Stelei are sperante pentru calificarea dintr-o grupa cu Villarreal, Zurich si Osmanlispor, echipa lui Raul Rusescu.

“Pot sa ma trec la noroc pentru ca puteam sa cadem mult mai greu. Cu putina indrazneala putem spera chiar la primul loc. La prima vedere, la cat ma pricep, spun ca putem spera la primavara europeana”, a declarat Becali la postul sport.ro

Acesta a mai spus ca nu a comentat din “rautate” calificarea Astrei: “Pai nu e normal sa comentez asa cand am pierdut 2-3 milioane de euro, dar vad si partea plina a paharului, pentru ca 20% din punctajul pe care il face Astra se adauga la coeficientul de tara”.

Becali mai crede ca Steaua de acum este mai puternica in comparatie cu formatia care ajungea in semifinalele Cupei UEFA in 2006.

"Echipa noastra de acum este mai buna decat cea de atunci, dar si fotbalul european este mai puternic. Au crescut ei foarte mult", considera Becali.



Gigi Becali: "Speram la primavara europeana"