FCSB

Gigi Becali: "Sanse egale cu Sparta Praga. Vom face record de audienta pe Arena"

Gigi Becali a comentat tragerea la sorti a Stelei pentru turul 3 preliminar al Ligii Campionilor si spune ca va fi record de audienta pe Arena Nationala.

“Sansele sunt 50-50 la suta. Probabil, avand in vedere ca sunt subiectiv, spun ca avem noi o sansa in plus, dar probabil si ei zic la fel. Important e ca ne batem cu ei, nu ca mergem ca mielul la taiere. Va fi stadionul plin, probabil 50.000 de oameni pe Arena Nationala”, a declarat Becali la sport.ro
 
“Daca ne calificam din aceasta dubla e posibil sa mai luam un atacant. Eu spun ca avem o echipa cat de cat solida. Pulijc vine sigur, dar ma incanta faptul ca Achim e jucator de senzatie. Pentru dubla cu Sparta Praga acesta va fi lotu”, a adaugat Becali.
 
Patronul Stelei a spus ca nu s-ar bucura de o eventuala calificare a rivalilor de la Astra Giurgiu.
 
“Sincer nu as vrea ca Astra sa treaca de Copenhaga, de ce sa mint? Suntem concurenti, iar noi oamenii avem anumite rautati pe care nu le putem stapani”, a mai spus Becali.
 
Steaua va intalni pe Sparta Praga in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, prima mansa fiind programata in deplasare pe 26 sau 27 iulie.



Gigi Becali: "Sanse egale cu Sparta Praga. Vom face record de audienta pe Arena"