FCSB

Gigi Becali: "Reghe mi-a dat mesaje, dar nu-l schimb pe Galca"

Gigi Becali, patronul FCSB, a recunoscut existenta mai multor discutii cu Laurentiu Reghecampf pe tema revenirii acestuia la echipa, dar spune ca nu are de gand sa-l schimbe pe Costel Galca cel putin pana la finalul sezonului.

"Nu mai hotarasc destine, sa dau eu oamenii afara. El (n.r - Galca), spre norocul lui, la final stabilim. Au existat discutii cu Reghecampf, m-am intalnit cu el, mi-a dat mesaje mie si mi-a spus ca o reglam", a declarat Becali la Digi Sport.

"Eu i-am spus in felul urmator: Reghe, eu nu il dau afara pe Galca, pentru ca eu sunt un om corect si nu vreau sa ma bata Dumnezeu pe mine ca ma joc cu oamenii", a mai spus Becali.

Becali a mai spus ca nu stie ce antrenor va fi pe banca Stelei din vara si ca Galca poate ramane la echipa in functie de rezultatele pe care le obtine, dar si de pretentiile sale financiare.

"Nu stiu ce antrenor va fi din vara, eu stiu ca Galca are contract pana in 30 iunie 2015. In functie de ce vom face... Daca omul castiga toate titlurile, poti sa-l mai dai afara? Dar sa vedem daca ne intelegem, ca poate are pretentii", a completat Becali.



Gigi Becali: "Reghe mi-a dat mesaje, dar nu-l schimb pe Galca"