FCSB

Gigi Becali raspunde la planul Armatei de a reinfiinta sectia de fotbal

Gigi Becali, patronul a ceea ce numim astazi Steaua, a raspuns duminica seara planului Ministerului Apararii Nationale de a reinfiinta sectia de fotbal si de a inscrie o echipa in Liga a 4-a din sezonul urmator.

"Le-o dau eu pe asta in iarna fara niciun ban. Sa vorbeasca cu mine. Am luat-o cu milioane si pe locul 12. La iarna le-o dau pe locul intai si fara bani datorie. Eu iau 7-8 jucatori si ma duc la una din playoff, iau campionatul, joc in Liga Campionilor si gata. Scap si de povara asta a numelui Steaua, pentru ca e o mare povara. Steaua e stresanta, e presiune mare", a declarat Becali la Digi Sport.

"Eu vreau sa-mi vad de batranetile mele, sa-mi marit fetele. Eu ma duc, spre exemplu la Voluntari sau nu stiu, dar dupa aia sa vezi ca voi castiga si campionatul, fac o aroganta mare", a adaugat acesta.

Becali a mai spus ca nu va ramane indiferent la conflictul cu Ministerul Apararii: "Voi arata cu acte ca am preluat palmares, istorie, traditie. Sigla lor e o reprezentare grafica si n-are nicio treaba cu fotbalul".



Gigi Becali raspunde la planul Armatei de a reinfiinta sectia de fotbal