FCSB

Gigi Becali raspunde Armatei: "E o aberatie"

Gigi Becali, patronul echipei FC Steaua Bucuresti, a raspuns comunicatului Clubului Sportiv al Armatei prin care aceasta entitate solicita prin vocea juristului Florin Talpan retrogradarea echipei de fotbal din Liga 1.

“Asociatia nu mai avea nicio legatura cu Armata. Dupa legea 69 a sportului eram obligati sa ne transformam in societate comerciala pe actiuni. Era o entitate separata acea Asociatie a lui Paunescu si nu mai avea nicio legatura cu Armata. E o aberatie ce spune Talpan”, a spus Becali la Digi Sport.

“Nu spune nimeni ca nu putem folosi numele de Steaua, spune ca nu mai avem voie sa folosim marca. Nu mai putem folosi numele de Steaua pe marca, insa numele de Steaua noi il avem inregistrat la Registrul Comertului. S-a preluat toata echipa si cu toate bunurile printr-un protocol pentru ca Armata nu mai avea voie sa mai faca fotbal. Nu ne putem confunda cu ei pentru ca prin lege ei nu pot face fotbal profesionist si atunci cum sa ne confundam cu ei, pentru ca noi facem fotbal profesionist si ei daca ar face ar juca intre armate?”, a completat Becali.

Patronul Stelei a vorbit si despre investitiile realizate la stadionul din Ghencea si despre care juristul CSA spune ca acum acestea sunt considerate ca facand parte din proprietatea statului.

“Prin contract toate investitiile facute in Ghencea stiam ca intra in proprietatea statului, insa eu am facut acele investitii prin buna credinta pentru a le folosi si nu pentru a le da cadou statului”, a mai spus Becali.

Becali a mai spus ca are informatii conform carora cei de la CSA Steaua au evaluat stadionul la 60 milioane de euro: “Credeti ca acel stadion valoreaza atat?”.



Gigi Becali raspunde Armatei: "E o aberatie"