FCSB

Gigi Becali ramane inchis si de Sf. Gheorghe

Gigi Becali a facut o cerere e eliberare pentru cateva zile din inchisoare, de Sf. Gheorghe, refuzata miercuri de cei de la Poarta Alba.

Avocata lui Gigi Becali a anuntat ca patronul Stelei a solicitat o permisie de cinci zile la care avea dreptul legal. Aceasta a fost respinsa la fel ca si demesurile facute anterior de Paste sau de Craciun.

Miercuri dimineata, Becali a aflat ca cererea sa de a fi liber de Sf. Gheorge a fost respinsa, anunta RTV.

UPDATE 08:20. Romania TV anunta ca solicitarea lui Gigi Becali de a primi o permisie de cinci zile a fost respinsa. In aceste conditii, patronul Stelei isi va petrece ziua de nastere la inchisoare. 

Emotii mari pentru Gigi Becali, care asteapta raspuns la solicitarea sa de a i se acorda, macar azi, de Sf. Gheorghe, permisia de cinci zile care nici de Sfintele Sarbatori de Paste, nici asta-iarna, de Craciun, si nici intr-o alta perioada din anul aproape implinit de cind se afla dupa gratii nu i-a fost acordata, desi legea ii permite.

“Am cerut din nou punerea sa in libertate, in sensul de a i se acorda acea permisie de cinci zile, mai ales ca este un eveniment special, iar legea ii permite, intrucit dinsul este pe regim deschis. Deci, in mod normal, nu ar avea de ce sa i se respinga domnului Becali solicitarea”, a declarat, pentru Ziarul Ring, Maria Vasii, avocata lui Gigi Becali.

- See more at: http://www.fanatik.ro/gigi-vrea-sa-fie-liber-de-sfintu-gheorghe-mod-normal-nu-ar-avea-de-ce-sa-se-respinga-solicitarea-202565#ad-image-0


Gigi Becali ramane inchis si de Sf. Gheorghe