FCSB

Gigi Becali, optimist inaintea meciului cu Zurich. Cum l-a impresionat Golubovic

Gigi Becali a intrat optimist pe Arena Nationala cu un sfert de ora inaintea startului partidei Steaua-FC Zurich. Acesta a comentat inovatia pregatita de Laurentiu Reghecampf pe postul de fundas dreapta si spune ca ii acorda in continuare credit lui Bojan Golubovic fiind impresionat de acesta.

"E vrajeala lor, a jucatorilor si antrenorilor. Nu-l stiti pe Gabi Tamas? Asa zice el", a spus Becali la Digi Sport despre declaratia facuta de Tamas cu privire la faptul ca elvetienii pornesc cu prima sansa.

"Reghecampf mi-a spus chiar inainte de meciul cu Medias ca vrea sa-l incerce pe Ovidiu Popescu fundas dreapta. Eu i-am spus Noi ne consultam, dar eu fac ca el, mai putin cand iau decizii cum am luat cu Mitrea si am spus ", a spus Becali despre folosirea lui Ovidiu Popescu pe postul de fundas dreapta.

Becali a mai spus ca merge in continuare pe mana atacantului Bojan Golubovic si a oferit si explicatia.

"La Golubovic inca am dreptate si m-a impresionat ca el e un om al Bisericii. Cand era la Iasi am inteles ca se dadea cu mir sa nu se accidentateze. El isi va termina contractul in vara, va juca pana atunci, isi va primi banii pentru ca si cu el in teren am luat zece milioane. Nu mai are el loc la Steaua, cred. Trebuie sa ma ierte, ca nu vreau sa-l supar", a declarat Becali.

In ceea ce priveste meciul cu FC Zurich, Becali este mai mult decat optimist si asteapta o victorie a Stelei.

"Cred ca vom castiga cu Zurich. Nu dau pronostic pentru ca nu sunt ghicitor. E totusi o echipa de divizia B. Astazi e un test si mai relevant cu o echipa de nivelul nostru", a fost de parere Becali.



Gigi Becali, optimist inaintea meciului cu Zurich. Cum l-a impresionat Golubovic