FCSB

Gigi Becali nu mai vrea umilinte in Europa: "Sunt prea puternici pentru noi"

Gigi Becali s-a saturat de umilinte in Europa si vrea sa evite un singur adversar la tragerea la sorti pentru grupele Europa League.

Dupa 0-5 la Bucuresti si 0-1 in deplasare cu Manchester City, dupa un meci in care gazdele nu au fortat, Steaua a parasit Liga Campionilor, dar va continua parcursul european in Europa League, competitie considerata mult mai potrivita pentru ceea ce poate sa ofere fotbalul romanesc in momentul de fata.

"Diferenta de valoare dintre noi si ei (n.r. - City) nu a fost chiar asa de mare, de cinci goluri. E adevarat, nu putem sa-i batem, s-a vazut ca nu am ajuns nici la poarta, dar diferenta nu e chiar asa de mare", a spus Becali la Digi Sport.

Patronul Stelei vrea sa evite un singur adversar la tragerea la sorti de vineri pentru grupele Europa League.

"Nu vreau sa cadem cu Manchester United, pentru ca nu mai vreau sa fim iar umiliti. United, City, Barcelona, Real Madrid, acestea sunt echipe care te umilesc si n-ai ce sa le faci. Eu vreau italieni", a declarat Becali.

Singurii italieni pe care Steaua ar putea sa-i intalneasca sunt cei de la Sassuolo, echipa calificata in premiera in cupele europene.



Gigi Becali nu mai vrea umilinte in Europa: "Sunt prea puternici pentru noi"