FCSB

Gigi Becali lamureste problema siglei: "Nu ma intereseaza. Valoreaza nimic"

Gigi Becali, patronul Stelei, s-a exprimat din spatele gratiilor prin intermediul unui apropiat despre problema aparuta intre clubul de fotbal pe care il conduce si Ministerul Apararii Nationale pe tema siglei echipei de fotbal.

In conditiile in care mai multe foste glorii ale echipei din Ghencea nici nu concep sa vada Steaua fara emblema care a reprezentat-o de-a lungul deceniilor, pentru Becali problema este una cat se poate de simpla si pragmatica.

”Stiti ceva? Pe mine nu ma intereseaza o sigla. E un desen, intelegeti?!... Si stiti cat valoreaza? Daca este sa vorbim conform logicii, conform dreptatii si conform inteligentei, acel desen valoreaza cat produce. Sigla aceea valoreaza cat produce cand vinzi tricoul sau sortul, sau pixul. Si ea a produs... nimic: cat am vandut tricouri, am pierdut, cat am vandut pixuri, am pierdut. Asadar, o sigla care produce pierderi nu valoreaza, ma intelegeti?”, ar fi spus Becali, informeaza www.ziarulring.ro

Becali lamureste si situatia palmaresului echipei, facand o comparatie intre brandul echipei si sigla acesteia.

"Trebuie sa intelegeti ca brandul este altceva, iar sigla este altceva. Brandul Steaua este al nostru. Brandul este Steaua. Iar noi nu schimbam numele de Steaua. Pentru ca brandul Steaua reprezinta ce a facut Steaua. Brandul Steaua inseamna palmaresul... Noi am continuat si continuam palmaresul si istoria echipei Steaua. Noi suntem Steaua, intelegeti? Noi nu pierdem brandul, noi pierdem o sigla. Brandul este altceva. Brandul Steaua nu l-am pierdut noi. Si ei nu pot lua brandul Steaua pentru ca brandul suntem noi, pentru ca noi facem fotbal cu Steaua", a mai spus Becali potrivit sursei citate mai sus.

Steaua a schimbat sigla din acest an, urmand a evolua in returul campionatului cu noua sigla si cu numele de FCSB, punand astfel in aplicare o decizie definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie in procesul cu MApN.



Gigi Becali lamureste problema siglei: "Nu ma intereseaza. Valoreaza nimic"