FCSB

Gigi Becali il ataca pe juristul Armatei: "Pai eu vorbesc cu Talpan? Asa il trimit si eu pe Lutu la negocieri cu ministrul"

Gigi Becali a reactionat vehement la adresa juristului Ministerului Apararii Nationale, Florin Talpan, dupa ce acesta a afirmat intr-o emisiune televizata ca institutia pe care o reprezinta este gata sa preia echipa de fotbal Steaua din mainile actualului patron.

"Pai eu vorbesc cu Talpan? El nu e in apele lui. Asa il trimit si eu pe Lutu. Sa vorbeasca ministrul Dusa cu mine", a spus Becali la Digi Sport.

"In afara de Chipciu care are 30.000 pe luna, ii las toti jucatorii, il las pe Tade cu 22.000, il las pe Alcenat cu 20.000. Eu dau echipa sa scap de salariile mari. Pai ce eu fac placerea lui Talpan, mi-e mie frica de Talpan?!", a adaugat Becali pe tonul sau zeflemitor care l-a legitimat de la aparitia in peisajul public din Romania.

Becali sustine in continuare ca detine palmaresul echipei de fotbal Steaua si ca juristul Talpan mai mult a incurcat lucrurile.

"Eu am cerut sa vorbesc cu ministrul, pai eu cu Talpan discut? Pe Talpan il iau si-l duc la oi. Habar nu are de nicio lege, habar nu are de capul lui. Stii ce a spus Boroi despre acest jurist lui Vali Argaseala, ca acest Talpan e nebun si ne-a bagat in incurcatura", a adaugat Becali.

Acesta mai spune ca cedeaza 15 jucatori cu salariile neplatite pe o luna, dar numai in conditiile agreate de el.



Gigi Becali il ataca pe juristul Armatei: "Pai eu vorbesc cu Talpan? Asa il trimit si eu pe Lutu la negocieri cu ministrul"