FCSB

Gigi Becali ar putea renunta la Steaua pentru o alta echipa din Liga 1

Cu toti banii investiti la Steaua deja recuperati, Gigi Becali n-ar mai avea foarte multe motive sa ramana la echipa din Ghencea.

Acesta ar fi tentat sa se mute alaturi de nasul sau Gica Hagi la Viitorul, echipa de care s-a apropiat in perioada cat a fost inchis in regim deschis la penitenciarul Poarta Alba.

Becali si-a facut orele de munca din inchisoare la echipa lui Hagi si acolo i-ar fi venit ideea de a investi la Viitorul, echipa ce-si propune sa creasca tinere talente din Romania.

O asemenea ipoteza este intarita si de Lita Dumitru, fostul jucator al Stelei, care, pe surse, spune ca planul lui Becali de a finanta Viitorul este foarte avansat.

“Din ce am auzit, Gigi Becali este tentat sa-l ajute financiar pe Hagi la Viitorul. Nu-i mai trebuie Steaua. Ii ajunge cat a bagat in aceasta echipa si daca vrea poate pune lacatul”, a spus Dumitru, anunta Libertatea.

Fara palmaresul istoric si emblema care a consacrat echipa de-a lungul timpului, Steaua este in aceasta a doua parte a sezonului o echipa practic fara identitate.

Mai mult decat atat nici suporterii nu mai vin alaturi de FCSB, noua titulatura a formatiei, iar de la anul prezenta pe terenul din Ghencea va fi doar o amintire pentru fanii echipei.

Intre timp, Becali nu a dat nicio declaratie despre Steaua dupa iesirea din inchisoare si a plecat sa se roage la Muntele Athos inaintea sarbatorilor pascale.



Gigi Becali ar putea renunta la Steaua pentru o alta echipa din Liga 1