FCSB

Gigi Becali anunta ca se implica la echipa dupa infrangerea cu Osmanlispor: "A gresit Reghe"

Relatia dintre Gigi Becali si Laurentiu Reghecampf pare sa se fi tensionat dupa ce Steaua a pierdut in deplasare cu Osmanlispor, scor 0-2, in primul meci din grupele Europa League.

Becali crede ca Osmanlispor este o echipa care nu ar putea niciodata sa invinga Steaua in conditii normale.

"Asta e o echipa care nu ne poate bate niciodata. S-a intamplat pentru ca a gresit Reghe. Noi trebuia sa-i batem din prima repriza", a spus Becali la Digi Sport.

Si acesta a continuat sa explice cum a jucat Reghecampf la Ankara si cum ar fi trebuit sa joace de fapt.

"El crede ca a jucat 3-4-3, dar a jucat 5-1-3-1 sau 3-3-3-1. Eu il iubesc si tin la el, dar asta e opinia mea. Noi nu avem dirijor, nu avem coloana vertebrala. Nu-i bateam oricum nici cu Enache in teren. Se termina 0-0", a adaugat Becali.

Acesta este convins ca Steaua se va califica in cele din urma in dauna celor de la Osmanlispor si anunta ca de acum inainte se va implica in alcatuirea echipei.

"De acum nu se mai greseste echipa, ca nu stau eu degeaba. M-a nemultumit distributia. Am invatat de la Hagi ca ma intai trebuie sa ai coloana vertebrala, adica doi fundasi centrali puternici, doi mijlocasi puternici si un varf puternic", a concluzionat patronul Stelei.



Gigi Becali anunta ca se implica la echipa dupa infrangerea cu Osmanlispor: "A gresit Reghe"