FCSB

Gebhart a semnat cu Steaua

Mijlocasul german Timo Gebhart este oficial noul jucator al echipei Steaua, dupa ce a semnat sambata contractul cu echipa campioana.

Gebhart, 26 ani, a semnat un contract valabil pana in vara si spune ca vrea sa obtina cat mai multe trofee cu Steaua.

"Sunt foarte fericit ca am ajuns aici, deoarece este vorba despre un club recunoscut pe plan international. Sunt onorat ca am semnat cu Steaua si vreau sa le multumesc mult patronului echipei, antrenorului, impresarului care a intermediat transferul si, bineinteles, lui Ciprian Marica, fostul meu coleg de la Stuttgart, care mi-a vorbit foarte frumos despre echipa", a spus Gebhart intr-un interviu acordat pe pagina oficiala de Facebook a clubului Steaua.

"In ceea ce ma priveste, pot spune ca voi da tot ce am mai bun. Am fost accidentat o lunga perioada de timp, dar acum sunt bine si mai am nevoie de putin timp pentru a ajunge la potential maxim. Cei din staff ma vor ajuta sa ma pregatesc foarte bine si sa rasplatesc increderea care mi s-a acordat prin jocuri foarte bune. Imi doresc sa ajut noii colegi sa indeplineasca obiectivele clubului si sa ne bucuram de cat mai multe trofee", a mai spus noul jucator al Stelei.



Gebhart a semnat cu Steaua