FCSB

Finantatorul din umbra al Stelei, dus la DNA si inculpat in Dosarul Retrocedarilor (video)

Viorel Hrebengiuc, unul dintre cele mai influente persoane din Romania si cel care l-a ajutat pe Gigi Becali atat in libertate cat si in detentie, a fost dus miercuri la DNA Brasov, acolo unde se cerceteaza cel mai mare dosar de retrocedare din istoria Romaniei. El a iesit si a declarat ca este inculpat in dosar.

Hrebengiuc nu a facut nici o declaratie la intrare (video jos), dar a vorbit la iesire (video sus). El a fost adus cu mandat de aducere de jandarmi, la DNA Brasov.

El este inculpat in dosarul de retrocedare ilegala a peste 90.000 de hectare de padure.

Hrebegiuc este omul care l-a sprijinit pe Gigi Becali sa ajunga la Steaua, spunandu-se ca, de fapt, Becali este doar omul de paie al influentului personaj. Dupa arestarea lui Becali, s-a spus ca Hrebengiuc ar conduce Steaua din umbra.

Cu ajutorul lui Hrebengiuc Steaua a supravietuit in momente cheie dupa arestarea patronului. Hrebe a recunoscut ca a oferit cu imprumut in ultimul an de mai multe ori,  catre Steaua, sume importante, si de cate un milion de euro. S-a vorbit inclusiv despre  3 milioane de euro oferite celor de la Steaua pentru ca fiul sau sa fie numit presedinte executiv.



Finantatorul din umbra al Stelei, dus la DNA si inculpat in Dosarul Retrocedarilor (video)