FCSB

Explicatia lui Valeriu Argaseala pentru absenta suporterilor cu Rio Ave

Steaua a disputat meciul cu Rio Ave in fata unor tribune mai degraba goale pe Arena Nationala, unde joi seara au luat loc nu mai mult de 16.000 de spectatori.

Chiar daca acoperisul stadionului a fost tras inca de la ora pranzului, ploaia de toamna si cele doar 9 grade din termometre au facut ca multi suporteri sa ramana acasa

Valeriu Argaseala, presedintele clubului din Ghencea, a gasit insa o explicatie pentru absenta fanilor de la stadion.

In opinia acestuia suporterii stelisti s-au concentrat in aceasta saptamana mai mult pe derby-ul cu Dinamo, unde Steaua a vandut deja online, potrivit lui Argaseala, peste 26.000 de bilete.

“Oamenii s-au gandit sa vina mai bine la meciul cu Dinamo decat la acesta cu Rio Ave, altfel nu vad niciun motiv pentru care sa nu vina. Acoperisul a fost tras, nu a plouat in stadion si ar fi fost frumos sa jucam cu 30-40.000 de suporteri”, a declarat Argaseala la Digi Sport.

De retinut ca suporterii grupati in Peluza Sud au protestat in tacere la meciul cu Rio Ave pentru incidentele petrecute la partida Romania-Ungaria. Acestia au afisat in timpul reprizei a doua un banner pe care isi motivau practic absenta vocala si fizica: “La acest meci sa cante gazele si bastoanele”.



Explicatia lui Valeriu Argaseala pentru absenta suporterilor cu Rio Ave