FCSB

Dica, adevaratul principal la Steaua. Dumitriu, antrenor doar in acte

Dumitru Dumitriu si Nicolae Dica vor ramane la Steaua pana la finalul acestui an calendaristic, asigurand continuarea activitatii dupa demisia lui Mirel Radoi.

Dumitru Dumitriu a marturisit intr-o conferinta de presa ca el ramane antrenorul principal doar in acte si ca, de facto, echipa va fi condusa de Nicolae Dica.

“Sunt antrenorul principal in acte pentru ca eu am licenta PRO, ca sa fie clar acest lucru. Nicolae Dica este antrenorul echipei si el isi asuma ultimele cinci partide din acest an (n.r. - este vorba de patru etape in Liga 1 si un meci in Cupa Romaniei)”, a declarat Dumitru Dumitriu, marti, intr-o conferinta de presa.

Dumitriu a dezvaluit si care este oficial rolul sau la Steaua si pentru ce a fost adus langa echipa de Mirel Radoi.

“Am venit adus de Mirel Radoi pentru a urmari jucatorii imprumutati si echipele adverse si sa fac informari. Cam atat. Dumitru Dumitriu apare la TV pentru ca detine licenta PRO. Nu ma deranjeaza ca nu fac echipa. Eu nu am nevoie de glorie sportiva. Chiar as dori ca Dica sa vina la conferintele de presa”, a mai spus Dumitriu.

Cu trei infrangeri in ultimele cinci meciuri, dintre care doua batai la rand, Steaua joaca miercuri seara pe Cluj Arena contra celor de la ASA Tg.Mures, rivala la titlu din sezonul precedent. 



Dica, adevaratul principal la Steaua. Dumitriu, antrenor doar in acte