FCSB

Duckadam: Steaua va reveni in Ghencea

Helmuth Duckadam, fostul mare portar al Stelei actualmente director de imagine al clubului, a dezvaluit vineri detalii de la ultima intalnire avuta intre club si reprezentantii Ministerului Apararii Nationale (MApN).

Conform spuselor sale, MApN pare mai deschisa decat oricand sa ofere Stelei spre inchiriere baza Ghencea.

"Dupa aceasta intalnire de la Casa Armatei, chiar sunt optimist. Intr-o luna sau doua se va gasi o solutie. Pe mine m-a deranjat, i-am spus si domnului Talpan, si domnului Boroi, ca s-a cerut desfiintarea echipei", a spus Duckadam la postul tv Dolce Sport.

Totusi, nu este o noutate ca Armata doreste sa inchirieze Stelei baza de antrenament. La finalul anului trecut, in noiembrie, MApN a trimis un comunicat de presa in care se arata total disponibila sa ii inchirieze lui Becali, la preturi mai mult decat rezonabile. Reactia Armatei venise dupa niste declaratii ale lui Duckadam conform carora Steaua nu este lasata de militari sa revina in Ghencea. Ulterior Duckadam plusase si anuntase ca Steaua se va muta din Bucuresti sau se va desfiinta.

La acest moment, practic nu prea ar fi nimic nou. Steaua are deschisa usa pentru baza din Ghencea, tariful este de 250 de euro pe ora. Ramane de vazut daca se va gasi intelegere si pentru ca Steaua sa joace pe stadionul mare, cel traditional, meciurile din Liga 1.

Inainte de plecarea din Ghencea, Becali achita o chirie lunara de 25.000 de euro pentru baza de antrenament si stadion, in timp ce pentru un singur meci pe Arena Nationala tariful este de 40.000 de euro.

Daca subiectul Ghencea este unul aparent deschis, cel legat de marca ramane invaluit in mister. Dupa ce Armata a evaluat marca Steaua la suma de 50 de milioane de euro, discutiile s-au cam terminat pe marginea culorilor, palmaresului si a siglei.

[news-117975]

Ba mai mult, Becali a inregistrat recent o noua sigla pentru Steaua, pe care ar putea-o folosi din sezonul viitor.

[news-119045]



Duckadam: Steaua va reveni in Ghencea