FCSB

Duckadam: Steaua se muta din Bucuresti sau se desfiinteaza

Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al Stelei, a declarat marti seara ca Steaua are doua variante in iarna: fie se muta din Bucuresti, fie se desfiinteaza.

"Trebuie luata o hotarare pana in iarna in ceea ce priveste colaborarea cu cei de la Armata. Daca nu se va lamuri situatia pana atunci, patronul va alege fie sa mute echipa in alt oras, fie la Buzau sau Ploieti, fie sa o desfiinteze", a spus Duckadam la postul Digi Sport.

El a mai adaugat ca in spate, din partea celor din Armata, sunt interese uriase, iar situatia actuala este lasata special nesolutionata pentru a ii pune in bete echipei FCSB a lui Gigi Becali.

Ministerul Apararii Nationale (MApN) detine deja de un an de zile marca Steaua, ceea ce include numele, culorile, sigla si palmaresul.

Echipa lui Becali foloseste de la finalul anului 2014 numele de FCSB, iar din vara lui 2015 nu se mai antreneaza in Ghencea, ci alternativ pe bazele Mogosoaia si Buftea.

In ceea ce priveste baza Ghencea, cei de la Steaua spun ca Armata nu doreste sa ii lase sa se intre acolo, in schimb ce MApN se apara afirmand ca baza este deschisa pentru oricine doreste sa plateasca 250 de lei pe ora, atat cat costa inchirierea.

Gigi Becali declara ca este dispus sa plateasca 50.000 de euro pe luna pentru a beneficia de baza de antrenament si de terenul mare, insa totul a ramas la stadiul de vorbe. 



Duckadam: Steaua se muta din Bucuresti sau se desfiinteaza