FCSB

Dialog nervos al lui Mirel Radoi cu fanii Stelei

Mirel Radoi a avut un scurt dialog nervos cu unii suporteri ai Stelei, pe tunelul de acces spre vestiare, dupa meciul incheiat egal cu CFR Cluj, sambata seara, in Liga 1.

Un fan al Stelei aflat in tribunele Arenei Nationale i-a aruncat niste cuvinte lui Radoi, in timp ce antrenorul Stelei mergea spre vestiare. Nu s-a auzit ce a spus suporterul, insa a fost destul incat sa il enerveze pe Radoi.

Acesta a replicat: ""Eu zic sa iti iei tu un tricou si sa joci, e mai usor", conform Dolce Sport.

Radoi ar fi vrut sa continue dialogul, insa a fost impins pe tunel de unii oficiali ai Stelei. "Cum? Cum?", a mai spus Radoi, in timp ce era impins sa iasa de pe stadion.

Doar 2.500 de fani au venit sambata seara pe National Arena, la meciul cu CFR. Steaua sufera in continuare la acest capitol, iar jocul este influentat negativ pe numarul mic de suporteri. Eforturile Stelei de pana acum de a aduce mai multa lume la stadion au esuat.

Steaua a incheiat sambata seara 1-1 meciul jucat la Bucuresti, in Liga 1, contra celor de la CFR Cluj. Steaua a sacrificat totul pentru partida de miercuri cu Partizan, dar tinut de la egal la egal in partida cu ardelenii. 



Dialog nervos al lui Mirel Radoi cu fanii Stelei