FCSB

Danciulescu n-are nicio indoiala: “Steaua e calificata”

Ionel Danciulescu, fost atacant la Steaua la finalul anilor 90 si inceputul anilor 2000, in prezent director general la Dinamo, este ferm convins ca formatia din Ghencea se va califica fara probleme in playoff-ul Ligii Campionilor.

"Steaua a obtinut un rezultat bun. Jocul a lasat un pic de dorit, dar eu cred ca sunt calificati fara probleme. Petrolul si Astra au meciuri grele, dar speram sa se califice toti pentru ca avem nevoie de puncte pentru coeficientii UEFA. Asta va ajuta fotbalul romanesc sa aiba cat mai multe echipe in cupele europene", a declarat Danciulescu.

Despre meciul Stelei cu Aktobe a vorbit, joi, si antrenorul Flavius Stoican, care vede un rezultat bun in acest 2-2 obtinut de stelisti in Kazahstan.

"In ceea ce o priveste pe Steaua, cred ca se va calfica. Chiar daca au obtinut doar un rezultat de egalitate, a fost un meci destul de greu, un teren prost, plus o agresivitate peste medie a echipei gazda. E bine ca au reusit sa scoata un rezultat de egalitate si ca au marcat", a spus Stoican la randul sau.

Steaua reintalneste pe Aktobe in mansa retur, miercuri seara de la ora 20:30, pe Arena Nationala.



Danciulescu n-are nicio indoiala: “Steaua e calificata”