FCSB

Costel Gilca: "Miroase a Champions League"

Antrenorul Costel Gilca simte mirosul de Champions League inaintea returului cu Ludogoret Razgrad, dar este constient ca meciul de la Sofia va fi mult mai dificil decat turul de la Bucuresti si ca echipa bulgara va risca mai mult.

"A inceput sa miroasa a Champions League, lucrul acesta ne bucura. Meciul va fi mult mai dificil ca la Bucuresti, Ludogoret va risca mai mult. Speram ca noi, la finalul jocului, sa ne calificam. Speram sa ne cream multe ocazii si sa le concretizam", a declarat Gilca la conferinta de presa de marti.

"Steaua va merge sa atace, sa-si creeze ocazii de gol, este foarte important sa marcam. Este un lucru pozitiv pentru noi ca ne sprijina fanii echipei TSKA Sofia. Noi am facut un meci foarte bun si nu i-am lasat sa se exprime la adevarata lor valoare la Bucuresti. Suntem optimisti, vrem sa castigam meciul, chiar daca si un egal ne avantajeaza", a mai spus Gilca.

La conferinta de presa a fost prezent si Nicusor Stanciu, mijlocasul echipei Steaua.

"Va fi un meci greu, diferit fata de cel de la Bucuresti. Ne dorim sa dominam meciul, suntem concentrati pentru acest lucru. Ne dorim sa iesim victoriosi si sa ne bucuram impreuna. Pentru mine nu este important cine va marca, important este ca echipa sa joace bine si sa ne calificam. I-am simtit foarte puternici, au echipa buna, dar noi vrem sa alergam mai mult, sa tinem mingea mai mult si sigur ne vom bucura la final", a spus Stanciu.

Meciul Ludogoret-Steaua va fi transmis live text pe Onlinesport.ro miercuri seara de la ora 21:45 pe stadionul Vasil Levski din Sofia.



Costel Gilca: "Miroase a Champions League"