FCSB

Costel Galca, tinut la Steaua de o clauza din contract

Costel Galca, fostul antrenor al echipei Steaua, a dezvaluit luni seara intr-o emisiune televizata ca a avut o clauza in contract care l-a tinut la echipa cand toata lumea se astepta de la o etapa la alta sa fie indepartat.

“Am avut o clauza in contract. Eu am vrut sa am aceasta clauza. Daca plecam eu trebuia sa dau 500.000 de euro, iar daca eram indepartat primeam acesti bani. Probabil acesta a fost motivul pentru care nu am fost indepartat”, a spus Galca la Dolce Sport.

Tehnicianul care a cucerit toate trofeele interne cu Steaua sezonul trecut a mai marturisit ca la inceputul colaborarii Valeriu Argaseala i-a propus un contract pe doi ani, dar ca el a dorit doar pe un singur an.

Costel Galca a mai lasat sa se inteleaga ca in iarna, dupa plecarile lui Sanmartean, Szukala si Keseru, trei jucatori exponentiali in turul de campionat, a avut un moment in care s-a gandit la plecarea de la Steaua. Dupa consultari cu familia a ales sa ramana, “chiar daca nu venea nimeni la echipa in locul celor plecati”.

Desi i-a fost aratata usa dupa incheierea sezonului, fara nicio speranta de a mai continua munca inceputa, Galca ramane elegant si diplomat apreciind ca “pana la urma a fost lucrul cel mai bun, si pentru mine si pentru club”.



Costel Galca, tinut la Steaua de o clauza din contract