FCSB

Costel Galca, primele semne de ingrijorare pentru titlu: "Campionatul nu este jucat"

Antrenorul echipei Steaua, Costel Galca, considera ca Steaua mai are de tras pana la obtinerea titlului dupa infrangerea cu Petrolul, dar spune ca echipa din Ghencea sta inca la mana ei in lupta pentru campionat.s

“Nu am avut un joc foarte stralucit. Am avut cateva ocazii, dar nu am reusit sa marcam si daca nu marcam se poate intampla ce s-a intamplat in seara aceasta. Daca marcam am fi vorbit de alt lucru. Cei care au intrat in teren au incercat sa se ridice la nivelul asteptarilor, dar multi dintre ei n-au meciuri in picioare si poate e normal sa nu aiba randament”, a spus Galca dupa meciul cu Petrolul.

Tehnicianul stelist a explicat si de ce l-a ales pe Fernando Varela sa poarta banderola de capitan.

“Varela a demonstrat ca este un lider in teren si de aceea am decis ca el sa poarte banderola”, este opinia lui Galca.

Intrebat ce parere are despre faptul ca Alexandru Bourceanu a fost fluierat de putinii spectatori prezenti pe Arena Nationala, Galca a spus urmatoarele.

“Publicul are dreptate mereu si e normal sa fie suparare ca nu castigam. Sper sa castigam urmatorul meci, insa acum campionatul este relansat. Toata lumea spunea ca Steaua este deja campioana, dar Targu Mures s-a apropiat. Inca depindem de noi. Nu sunt ingrijorat, dar campionatul nu este castigat”, crede antrenorul Stelei.

Petrolul s-a impus in meciul cu Steaua, scor 1-0, intr-o partida disputat in etapa a 25-a a Ligii 1 pe Arena Nationala.

Nepomuceno a inscris la capatul unui contraatac in minutul 89.



Costel Galca, primele semne de ingrijorare pentru titlu: "Campionatul nu este jucat"