FCSB

Costel Galca nu se gandeste la demisie: "Eu sunt principalul vinovat"

Steaua a ajuns la a treia etapa fara victorie si din noua puncte puse in joc nu a obtinut decat unul singur, acel 0-0 cu Astra Giurgiu. In rest au fost doua esecuri pe teren propriu, 0-1 cu Petrolul si 1-2 cu Otelul, rezultate care lasa echipa din Ghencea la un singur punct in fata celor de la ASA Tg.Mures in fruntea clasamentului din Liga 1.

"Eu sunt vinovatul numarul unu pentru rezultate, pentru ca nu reusesc sa-i fac pe jucatori sa inteleaga cat de importanta este fiecare partida. Este logica reactia suporterilor, ma simt vinovat de rezultatele echipei. Inca suntem pe primul loc, cu un punct fragil si cu jocul pe care-l avem, dar nu m-am gandit la demisie", a spus Galca dupa infrangerea cu Otelul.

"Inca un meci in care nu am castigat, am iesit prea relaxati, am avut distanta intre linii si i-am permis adversarului sa-si creeze ocazii, iar din trei sanse doua le-a fructificat. Este din ce in ce mai greu. Suntem constienti ca Targu Mures este la un punct, iar jocul nu este ca cel din tur", a adaugat antrenorul stelist.

Galca a subliniat ca-si doreste ca meciurile sa se joace numai pe teren si a acuzat un penalty neacordat la Prepelita in meciul cu galatenii.

"Vreau ca meciurile sa se joace doar pe teren. Am avut penalti la Prepelita, iar primul lor gol a fost din ofsaid, eram chiar pe linie. Mi-as dori ca echipa care castiga campionatul sa o faca pe teren. As vrea sa pierdem titlul pe teren, jucand fotbal. In prea multe meciuri s-a gresit impotriva Stelei", este de parere Galca.

Costel Galca este unul dintre cei doi antrenori ramasi in functie de la inceputul campionatului. Celalalt este Liviu Ciobotariu de la revelatia ASA Tg.Mures.

sursa foto: facebook.com/FCSBOfficial



Costel Galca nu se gandeste la demisie: "Eu sunt principalul vinovat"