FCSB

Costel Galca: ''Normal ca-mi doresc sa raman''

Revenit pe primul loc in clasamentul din Liga 1 cu Steaua, Costel Galca a declarat ca si-ar dori sa ramana si sezonul viitor pe banca echipei din Ghencea, dar ca totul depinde de discutiile pe care le va avea cu patronul Gigi Becali.

''Mergem la Iasi cu toate fortele sa castigam acest meci. Ma bucur ca jucatorii au depus un efort enorm cand am ramas in opt jucatori si nu am primit gol. Sper ca pe viitor sa nu se mai intample acest lucru'', a declarat Galca dupa victoria cu FC Botosani din etapa a 33-a, scor 2-0.

''Sumudica este un antrenor foarte bun, un profesionist si a demonstrat-o inca o data. Mai avem doua finale, dar meciul de la Iasi este pentru mine de o importanta mult mai mare decat Cupa Romania'', a mai spus Galca.

Acesta a facut referire si la viitorul sau pe banca ros-albastrilor.

''Dupa terminarea acestor meciuri se va afla totul despre viitorul meu. Cred, asa sper, sa am o discutie cu patronul. Nu stiu ce ganduri au ei. Eu vreau sa vorbim mai intai. Normal ca-ti doresti sa ramai cand ai castigat o cupa si suntem favoriti in lupta pentru campionat'', a completat Galca.



Costel Galca: ''Normal ca-mi doresc sa raman''