FCSB

Costel Galca dupa derby-ul cu Dinamo: "Am fost superiori. In continuare speram la titlu"

Costel Galca, antrenorul echipei Steaua, considera ca succesul din derby-ul cu Dinamo o mentine pe Steaua in lupta pentru titlul de campioana.

“Erau importante aceste trei puncte pe care le-am castigat. Cred ca am fost superiori si mai cred ca intreruperile au contat si ele. Vreau sa felicit galeria dinamovista pentru atmosfera foarte frumoasa, dar fara acele petarde. Nu ca a fost greu sa-l conving pe Arlauskis sa revina pe teren. El era ametit, dar ma bucur ca a intrat. A facut un meci bun si in continuare speram la titlu”, a spus Galca.

“Trebuie sa ne gandim la meciul cu Chiajna, sa-l castigam si sa speram ca ASA sa se incurce. Normal ca la cinci puncte ne-ar fi fost mai greu sa revenim. Avem nevoie de goluri, avem nevoie de victorii. Nu mai depindem doar de noi si trebuie sa castigam toate cele patru meciuri ramase. Avem taria de castiga aceste meciuri si de a spera la titlu”, a adaugat tehnicianul stelist.

Intrebat cum se simte dupa ce patronul Stelei l-a reconfirmat public in postul de antrenor dupa infrangerea cu ASA, Galca a raspuns in stilul sau de acum obisnuit.

“N-am mai vorbit cu patronul. Vom vorbi...avem tot timpul din lume”, a spus Galca.

Steaua s-a impus in deplasare cu Dinamo, scor 3-1, prin golurile marcate de Stanciu (2) si Prepelita. Doua dintre reusite au fost din penalty. Pentru Dinamo a marcat Elhamed.



Costel Galca dupa derby-ul cu Dinamo: "Am fost superiori. In continuare speram la titlu"