FCSB

Costel Galca, despre victoria de la Medias: "Am castigat pe merit"

Steaua a refacut diferenta de sapte puncte care o separa de principala urmaritoare, ASA Tg.Mures, dupa victoria de la Medias, iar antrenorul Costel Galca spune ca a fost un succes pe deplin meritat pentru echipa sa.

“A fost o deplasare grea pentru noi, tinand cont ca veneam si dupa meciul din Cupa cu Petrolul. Este o victorie meritata, pentru ca in prima repriza am avut numeroase ocazii de gol. Important ca am plecat cu cele trei puncte. Toata lumea are o motivatie in plus contra noastra. O victorie contra Stelei reprezinta mult pentru o echipa precum Medias”, a spus Galca dupa meci.

Tehnicianul stelist a explicat si de ce a ales sa inceapa meciul fara Iancu si Tamas in primul 11, cei doi intrand pe parcursul intalnirii cu Gaz Metan.

“Iancu vine dupa o accidentare si dupa niste meciuri in care a jucat consecutiv. Am decis sa intre in a doua repriza. A intrat bine ca rezerva. In cazul lui Tamas am optat sa joace Tosca in continuare. Am fost nevoit sa-l scot pe Tosca de pe postul de fundas central”, a adaugat Galca.

Galca a mai spus ca discutat doar telefonic pana acum cu Gigi Becali, patronul echipei din Ghencea eliberat conditionat din detentie.

“Am vorbit cu dansul la telefon. Nimic mai mult. De acum inainte avem timp sa vorbim fata in fata”, a mai spus Galca.

Prepelita: "Ne asteptam la un meci greu"

“Ne asteptam la un meci greu, pentru ca ei lupta pentru evitarea retrogradarii. Era un teren greu si nu mai castigasem aici din 2009. Ma bucur pentru fiecare gol, desi treaba mea e alta. Nu ne puteam declara campioni, pentru ca daca pierdem un meci si cei de la ASA castiga in continuare vor veni la patru puncte”, a spus dupa meci si mijlocasul Andrei Prepelita, unul dintre marcatorii Stelei.

Steaua s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Gaz Metan unde nu mai castigase din 2009.



Costel Galca, despre victoria de la Medias: "Am castigat pe merit"